previous up next
Foregående: Den sidste åbenbaring Op: Forsiden Næste: NYT FRA NATURFAGSBOGLADEN

Hvorfor denne side med vilje er blank

Du undrer dig formentlig over, hvorfor denne side er blank, når hver eneste kvadrat-centimeter af siderne i FAMØS sædvanligvis er dækket af perspektiverende, dybtgående og skelsættende artikler fyldt med sætninger, definitioner, aksiomer og lemmaer, underholdende, rammen-de og satiriske vittigheder, nyheder, der med deres præcision, aktualitet og relevans ryster HCØ og den øvrige verden, og med reklamer, hvorfra indtægterne på ingen måde bliver placeret i de forkerte lommer på pamperisk og korrupt vis. For at markere, at FAMØS muligvis træder ind i en eller anden ny æra, der måske kan have en mindre betydning for et eller andet perifert, besluttede redaktionen af FAMØS efter indtagelse af en ganske betydnings-løs mængde drikkevarer, der ikke på nogen som helst måde vides at påvirke indtager-ens dømme-kraft, handle-evne eller tankegang, og som i hvert fald ikke var finansieret på umoralsk eller anden tvivlsom vis, at i næste nummer ville side være fuldstændig blank, urørt af redaktionens hænder, hvis renhed ingen vil betvivle. Som den vakse læser muligvis har opdaget, er dette side , og den er, som det tydeligt fremgår, fuldstændig blank! Det er ikke fordi vi mangler ting at trykke, at denne side er blank; vi kunne f.eks. have trykt artiklen ``Hvorfor `Lipschitz' staves uden `w''' af P.N. Rasmussen, artiklen ``Tallet 7,45852895 og dets manglende betydning for grupper af orden 245273984'' af S. Vindel, eller måske en artikel om, hvorfor FAMØS er bedre end Gamma. Alle disse interessante og lovende artikler kan med rimelighed blive trykt sammen med de øvrige højkvalitetsartikler i FAMØS , men de ville alle have totalt spoleret idéen med en helt, fuldstændig blank side uden et eneste bogstav.

Den ansvars-havende redaktørs kommentarer:

Et af de allerstørste problemer for alle redaktører har altid været at skrive ``gjort'' og ikke ``gjordt'', og netop denne problematik er værd at nævne på dette sted. FAMØS har nemlig gjort videnskaben en stor tjeneste ved at tage initiativ til denne side. Da redaktionen kom til mig med idéen, må jeg indrømme, at jeg var en smule skeptisk, men da de forekom at være meget opsatte på den, forbarmede jeg mig over dem og accepterede denne blanke side. Det er min overbevisning, at man inden længe vil udgive videnskabelige publikationer bestående kun af blanke sider; og det udelukkende pga. FAMØS 's skelsættende initiativ.

Hvis du har nydt denne blanke side og gerne vil se flere blanke sider i fremtidige numre af FAMØS , kan du skrive til FAMØS . Adressen står på side 2, men af hensyn til læserne har redaktionen besluttet at bringe den her igen:

Fagbladet FAMØS
c/o Matematisk Institut
Universitetsparken 5
2100 København Ø
Att.: Blanksideredaktøren
e-post: famos@@math.ku.dkprevious up next
Foregående: Den sidste åbenbaring Op: Forsiden Næste: NYT FRA NATURFAGSBOGLADENfamos@math.ku.dk
Fri Dec 1 18:27:52 MET 1995